Adrenal trötthet

05 februari 2020
patrick pettersson
Adrenal trötthet

Vet ni vad adrenal trötthet är? Det kallas även för binjureutmattning och innebär ett tillstånd där man känner sig konstant trött i stort sett. Det är en av vår tids folksjukdom, denna stress som kan vara kopplad till så många olika saker som försiggår i kroppen, däribland denna adrenala trötthet. Detta beror alltså på en trötthet eller en liten obalans i dina binjurar som jobbar på en lägre nivå än tidigare. Men, detta går att åtgärda. Idag finns det tabletter, så kallade kosttillskott som finns att köpa inom hälsokosthandeln. Man kan hjälpa till att pigga upp sina binjurar igen med en liten tablett som kallas adrenal. 

 

Adrenal tabletter

Dessa små tabletter ska tas med måltid en till tre gånger om dagen, kanske lite beroende på hur allvarligt det är med tröttheten. Det går bra att ta en eller två tabletter vid varje tillfälle, tills man känner sig lite piggare och har mer ork igen. Adrenaltabletter hjälper till att stärka upp och normalisera binjurefunktionen igen och gör så att den arbetar på en normal nivå igen. Ens trötthet och utmattning minskar med tiden och tabletterna kan till och med förhindra att man blir utbränd. En sak till som de gör är att de stärker motståndskraften mot all negativ stress, vilket påverkar kroppen avsevärt mycket bättre. 

Innehållet

Vad är det i dessa mirakel piller kanske ni tänker? Tabletterna innehåller binjure som har pulveriserats ner från frystorkat nöt, den utvinns ur rå binjure från nötkreatur. Kan låta lite äckligt kanske men det funkar, det är väldigt många människor som vittnar om dess fantastiska egenskaper och hur mycket bättre adrenal har fått dem att må. 

Dock ska det nämnas att denna binjureutmattning inte innebär någonting farligt för kroppen, det är inget allvarligt problem mer än att det orsakas av stress som ju i sig kan vara farligt på olika sätt i längden.

Fler nyheter