Bra mat till företagseventet

03 november 2019
jonas olsson
Bra mat till företagseventet

Om du som chef ska anordna ett event eller en företagsträff kan det vara kul att kunna bjuda på lite extra god mat. Oavsett om det är i jobbsyfte eller ett mer avslappnat event för att belöna dina anställda kan det vara roligt att få ge sina anställda något lite extra. Och det finns väl få saker människor uppskattar så mycket som riktigt god mat. Om du skulle vilja bjuda på bra mat till ett stort antal personer kan du anlita en cateringfirma. Det finns de som speciellt inriktar sig mot just företagscatering. Det kommer garanterat vara något som uppskattas hos dina anställda. Och det kommer verkligen märkas att du ansträngt dig för att göra alla nöjda.

 

 

Färdiga menyförslag eller egna idéer

 

Många gånger finns faktiskt möjligheten att beställa färdiga menyförslag. Då har kocken själv gjort i ordning en meny med smaker som passar bra ihop och ger ett bra helhetsintryck. Men om du inte hittar något som tilltalar just dig kan du såklart också komma med egna önskemål och idéer. Om det är någon som vill ha specialkost brukar det sällan vara några problem. Tänk dock på att meddela antalet portioner och vilket typ av specialkost det gäller så kocken i god tid har möjlighet att förbereda en meny som känns lika bra som den ordinarie menyn.

 

Välj något som känns nytt och fräscht

 

Om du tänkt beställa catering till företagsträffen kan det vara roligt att testa på något nytt. Många gånger känns menyerna lite oinspirerade och nästan tråkiga. Om man ändå tänkt lägga de pengarna på maten kan det vara roligt att få något som verkligen känns värt det. Nya spännande smaker är något många uppskattar och som folk kommer bli glatt överraskade av. Du kan enkelt beställa catering för företag i Stockholm. Kontakta ditt närmaste företag för en bokningsförfrågan.

Fler nyheter