Drömmer du om måttanpassade walk-in closets?

12 februari 2022
jonas olsson

editorial

Den stora drömmen som så många har, att ha en egen walk in-closet. Istället för att alla kläderna ska ligga på hög i små trånga garderober så vill man ha stora och dessutom måttanpassade walk-in Closets. Precis en sådan man drömt om i så många år. 

Man ser dem ofta i filmer och hos kända personer. Där hänger alla deras kläder så fint och ordnat. Att skapa en ny outfit för dagen är inget problem, för i deras walk-in closet har de en bra översikt och det går snabbt att välja något bra. 

En del har redan platsen att bara kunna göra det, de behöver bara fixa till den lite. Andra får hitta en smidig plats som man kan bygga på. Om man väljer att göra den måttanpassad så får man som mest plats av utrymmet. Dessutom passar det in väldigt bra att göra den måttanpassad. Du kan trots det välja vad du vill ha inne i din alldeles egna walk-in closet. 

 

måttanpassade Walk-in Closets

Garderobföretag

Det finns idag flera olika stilar på hur man ska ha den. Man kan få massvis med inspiration med en enkel sökning på internet. En fördel är att köpa den från ett företag som arbetar just med walk-in closets. Då får du som mest för pengarna. De kan även hjälpa till att fixa till den så som du vill ha den. Med en walk-in closet kommer du alltid ha plats för dina kläder, dessutom är det en dröm för många att inreda snyggt och funktionellt.

Ska man köpa en walk-in closet så får man räkna med att priset kan variera beroende på var du köper den. Det spelar även roll hur stor den ska vara. Men räkna i runda slängar mellan 15 000 – 20 000 kronor för en inbyggd garderob. Du väljer själv vilken stil du vill ha, hur många hyllor och hängplatser och såklart även färg på det. 

Fler nyheter