En annorlunda adventskalender

02 november 2019
patrick pettersson
En annorlunda adventskalender

Snart börjar vi närma oss julen och då är det många som köper en adventskalender till sig själv eller någon man tycker om. Nuförtiden har man lite mer att välja på än bara den där klassiska chokladkalendern, och man kan köpa en kalender inom de flesta områden. Det finns ju allt från smink- till ölkalendrar idag. En variant på den klassiska adventskalendern är en kalender med sexleksaker. Det finns ett antal på marknaden som alla innehåller spännande överraskningar i de 24 luckorna. Det finns allt från glidmedel till vibratorer gömda i luckorna.

 

 

Öppna luckorna tillsammans med din partner

 

Det kan verkligen vara en spännande present att ge till sig själv och sin partner. Man kan säga att det innebär 24 dagar av roliga överraskningar som garanterat kommer lyfta ert sexliv. Det är perfekt för alla som känner att man vill testa något nytt men kanske inte riktigt känner sig helt inspirerad. Här är det någon annan som tänkt åt er och ni behöver helt enkelt bara öppna luckorna och se vad som väntar er den dagen.

 

Utvecklas i ditt sexliv

 

Oavsett hur gammal man är eller hur länge man varit sexuellt aktiv kan man alltid fortsätta utvecklas. Det gäller ju inte bara när det kommer till sex utan faktiskt allting. Om man vill bli bättre på något eller vill lära sig mer om något måste man ta inspiration från andra. Om du känner att du har slut på idéer när det kommer till ditt sexliv kan du gå in på Lovebuddy.se för att läsa om allt från spännande sexleksaker till varför det kan vara bra att använda glidmedel. Det kan verkligen vara inspirerande att läsa om andras tips och idéer när det kommer till sex. Fråga din partner vad hen är intresserad av och börja utforska tillsammans. Det finns alltid något nytt att upptäcka.

Fler nyheter