Förvaringsplats på däckhotell i Tyresö

30 september 2021
patrick pettersson
image

Vartenda år är det samma problem med förvaringen. Fyra däck tar väldigt mycket plats att förvara och man vill gärna inte att de ligger utomhus. I alla fall inte öppet. Man vill inte att de ska börja rosta eller bli stulna. Dessutom är det inte heller många som har platsen utomhus heller. En sak som är väldigt populärt och funkar bra för många bilägare är att lämna bort sina däck. 

Nej, tanken är inte att du ska låta familj eller vänner förvara dem. Det är kanske inte vad man vill be de om. Däremot kan ett däckhotell i Tyresö förvara däcken åt dig. Ett däckhotell är precis vad det låter som. De förvarar dina däck åt dig. Du lämnar in dem för säsongen och tar ut dem när det är dags att sätta på dem igen. Det är ett smidigt och enkelt system som räddar flera bilägare varenda år. 

 

Lager med däck

Fördelarna med att lämna in däcken på däckhotell är att det ofta går hand i hand med däckverkstad. Det innebär att du kan förvara dina däck på samma ställe som du sen låter mekanikerna byta dem på. Att ha en bra däckverkstad att vända sig till är dessutom guld värt. För problem finns det alltid och finns det inget dyker det upp tids nog. Däckverkstäder är proffs på allt som har med däck att göra.

Däckhotellet består ofta av ett helt lager med bara däck som förvaras. Alla har inte ett lager. En del använder sig av containrar för att förvara däcken. De förvaras med namn och ett nummer som är kopplat till dig. Så att du får tillbaka rätt däck. Skulle något däck försvinna däremot, så ersätter firman alltid det däcket. Är du orolig över någonting sådant kan du alltid prata med dem innan för att få raka och tydliga svar.

Fler nyheter