Gå till en frisör med kunskap och känsla

26 juli 2020
Cecilia Olsson

När säsongen skiftar utomhus och garderoben växlar innehåll så kan det även vara skönt att ändra frisyr eller hårfärg (eller kanske både och!?). Även fast det förhoppningsvis är ett bra tag kvar till dess att hösten är här så är det aldrig fel att börja inspireras av kommande trender. Under hösten håller några av årets tidigare hårtrender sig kvar, samtidigt som det kommer lite nya varianter. 

Heta höst frisyrer

Kommande säsong tar 70-talet plats och luggen fortsätter att vara ett av de hetaste klippen man kan göra. Varför inte kombinera och klippa en 70-tals lugg, gardinluggen fortsätter att vackert rama in ansikten världen över. Vill man vara lite mer djärv när det kommer till 70-tals trender så kan man testa den klassiska hockeyfrillan. Denna 70-tals inspirerade klippning fungerar på både vågigt som rakt hår och har setts på både kändisar och catwalks. Den klassiska raka luggen eller en taggig kort lugg är något som kan kännas lite mindre extremt men fortfarande väldigt trendigt.

Frisören kan hjälpa till att hitta vad som passar

Att hitta en duktig frisör som förstår vad man önskar för resultat kan vara guld värt. Det är underbart att ha någon som känner ens stil och kan inspirera till att prova nya spännande frisyrer. Det viktiga som frisör är att känna till vad som passar till olika hudtoner, ansiktsformer samt andra attribut som kan spela in på resultatet. Som frisör är det också viktigt att kunna avgöra vad som kan göras utifrån olika kvaliteter på håret, tjockt hår kan te sig helt annorlunda än vad tunt hår gör. Håret ska inte heller utsättas för allt för mycket påfrestningar, därför bör frisören kunna avgöra vad som kan göras utan att håret blir för slitet och skadat. Söker man en duktig frisör i Stockholm så kan man boka tid hos Cardell Hair Lounge. Där arbetar välmeriterade frisörer som ständigt håller sig uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna. Med det genuina intresset för klippning och färgning kan man räkna med bra resultat. 

Fler nyheter