Gör badrummet väldoftande med hjälp av produkter från Air Wick

14 juli 2021
Cecilia Olsson

Ett fräscht och fint badrum är något som är uppskattat av både gäster och boende i bostaden. Det är dock vanligt att det kan lukta allt från lite konstigt till väldigt illa i rummet till följd av till exempel ett avlopp eller en golvbrunn som behöver rensas eller de behov som utförs där inne. Det finns som tur är produkter som kan få badrummet att alltid dofta härligt, även om det såklart är viktigt att fortfarande hålla det rent och rensa avlopp och golvbrunnar vid behov. Det gör att badrummet kommer bli både fräscht och väldoftande.

Ett doftblock kan alltid finnas i bakgrunden

Air Wick är ett företag som specialiserat sig på produkter som får våra hem att dofta riktigt gott och det finns såklart flera produkter som gör sig riktigt bra i badrummet. Till exempel så är ett doftblock en produkt som kan placeras på hyllor eller i badrumsskåpet, där står den sedan och sprider väldoft i rummet till dess att geléblocket tagit slut och produkten behöver bytas ut. Vill man inte ha en så intensiv doft så kan man istället använda sig av doftpinnar som ger ifrån sig en svagare arom.

En spray kan snabbt dölja dofter

Ibland kan det dock behövas ett komplement till doftblock och doftpinnar, med en doftspray kan man snabbt fylla badrummet med en doft som omedelbart döljer odören som man inte vill ska vara där inne. En spray ger inte kontinuerligt ifrån sig doft utan den används vid behov. En perfekt produkt att ha stående inne i badrummet för alla besökare att använda. 

Bra priser på produkter från Air Wick

Är man intresserad av att skapa ett extra väldoftande badrum med produkter från Air Wick så kan man kika på sortimentet hos Coolpriser. Förutom att de har ett brett utbud av dessa produkter så ger de även riktigt förmånliga priser. Det finns såklart också många olika dofter att välja mellan så att man kan hitta sin favorit att fylla badrummet med.

Fler nyheter