Iloq för alla nyckelpersoner

21 juli 2020
Lily Hansen

Alla får inte gå in överallt. Vissa i personalen kan gå in i kontorsutrymmen, andra på lagret. Men chefens rum bör vara låst när han inte är där. Frågan om tillträde är enkel att lösa numera med iloq, elektroniska lås. Man behöver inte heller hålla reda på stora nyckelknippor. Varje lås har en specialnyckel, som är programmerad elektroniskt och den är personlig för varje medarbetare med aktuella tillträdesrum och datum. Det är alltså iloq för nyckelpersonerna, och hela systemet är enkelt att hantera. Skulle en nyckel försvinna, gör det inget, för den slutar bara fungera.

 

Ingen rädsla för otillåten kopiering

Man har hört talas om oärliga sommarjobbare eller extra personal som har kommit tillbaka nattetid och tagit sig in i kontorslokaler. Med iloq riskerar man inte att det finns nyckelkopior ute på drift någonstans, och med iloq har man full koll på när folk har varit i lokalerna och vem det var. Allt det elektroniska lagras i minnet och skulle det inträffa något i huset, är det ingen som kan smyga ifrån sitt ansvar. Man ser vid vilken tid folk har gått in och jobbat och när de gick därifrån.

 

 

Övervakning satt i system

Iloq är framtidens lås. Sammankopplat med annan elektronisk övervakning får man ett helt larmsystem med iloq. Kameror och rörelsedetektorer fångar när någon närmar sig fastigheten och det är lätt att se vem som hälsar på. Larmet går igång vid inbrott, och ägaren blir varnad via en app i sin mobiltelefon. Alla fastighetsägare i hela Sverige har stor nytta av ett sådant säkerhetssystem. Iloq i örebro är till exempel populärt, och allt fler i hela landet inser fördelarna med ett elektroniskt låssystem som är lätthanterligt. Man behöver inte hitta nycklar som saknas, slipper byta lås om en nyckel försvinner, och riskerar inte att försäkringen slutar gälla. Anlita ett låsföretag för iloq.

Fler nyheter