Ingen gillar att städa

17 april 2020
patrick pettersson
Ingen gillar att städa

Att städa måste ju helt klart vara ett av de mest långsamma, långtråkiga och frustrerande sysselsättningar man överhuvudtaget kan aktivera sig med. Att hålla ditt hem rent och snyggt, fritt från damm och smuts och kläder och prylar som ligger och skräpar kräver ett stort engagemang och att man är noga och tar sig tiden. Hur kul låter det? Tänk dig då att behöva städa på ditt eget jobb – och ditt eget kontor! Du är troligtvis mer stressad på kontoret än vad du är hemma. Du har inte tid att ägna dig åt någon städning av ditt kontor. Vilken mardröm, det är illa bara att tänka på det.

 

“Mamma jobbar inte här” 

“Men kan inte någon annan göra det då!” tänker du kanske. I kontorslokaler kan man ofta stöta på skyltar som “din mamma jobbar inte här” och andra uppmaningar om att städa efter sig. Inte minst i köket. Men allt ansvar behöver faktiskt inte ligga på dig. Inte när det handlar om kontorsstädning. Att beställa in kontorsstädning i Stockholm är exempelvis ingen konst. Det är bara en googling och ett telefonsamtal eller en onlinebokning bort. Och vips har du någon som faktiskt kommer och städar på ditt kontor. Och det är troligtvis inte din mamma heller…

 

 

Effektivisera din tid 

Om man väljer att anlita lokalvårdare eller städare för att städa ut ett kontor kan man såklart fördela dem lite strategiskt. Handlar det om regelbunden städning, så kallad vardagsstädning för att hålla kontoret rent och fräscht? Eller har du sagt upp dig för att du bestämt dig för att följa dina drömmar istället för att fastna på din kontorsstol dag ut och dag in och behöver hjälp med att städa ut kontoret en gång för alla? Din anledning spelar ingen roll. Poängen är att städning är tråkigt – och du kan lägga din tid på annat.  

Fler nyheter