Jobbar du med glas och behöver transportvagnar? Se hit!

25 januari 2023
Staffan Ehrlin

editorial

Jobbar du med glas och behöver transportvagnar? Se hit!

Om du hanterar stora glasbitar, som speglar och fönster, i din verksamhet är transportvagnar en viktig del av den dagliga verksamheten. De gör inte bara hanteringsprocessen enklare utan kan också bidra till att skydda både personal och egendom. Om du letar efter en pålitlig lösning för transport av glas så läs vidare – vi har precis vad du behöver! I det här blogginlägget får du veta allt om våra specialdesignade transportvagnar för glas, varför de är så fördelaktiga och hur du kommer igång med att använda dem i din verksamhet.

Det du behöver är vagnar som är utformade för att passa en mängd olika storlekar och vikter av glas. Vagnen bör vara utrustad med starka hjul för att hjälpa till att flytta även de tyngsta bitarna utan problem, samtidigt som den säkerställer stabilitet på ojämna ytor. Den ska också helst vara utrustad med gummibuffertar för att skydda glaset från stötar och slag.

ny transportvagn

Lägg tid på att hitta en pålitlig leverantör

En bra leverantör har ett sortiment av transportvagnar för glas som är utformade med alla dessa egenskaper i åtanke – och ger ett tillförlitligt och säkert sätt att flytta stora glasbitar snabbt, säkert och enkelt. Det ska finnas olika storlekar, vilket då gör att de kan användas för både vanliga speglar och större fönster. Kolla även om de kommer färdigmonterade eller om det är något som du måste göra själv. En bra leverantör hjälper dig givetvis med montering och med instruktioner kring hur vagnen bäst används och sköts om på bästa tänkbara sätt.

Ett företag som har ett sortiment av transportvagnar för glas som är idealiska för kommersiellt bruk är Glasmek.se. Kolla alltid med dem innan du köper ny transportvagn. De har lång erfarenhet av branschen och kan levererar till stort sätt hela landet.

Fler nyheter