Kamerastativ för olika typer av fotografer och filmare

22 februari 2021
Cecilia Olsson

Ett kamerastativ är något som erbjuder en större variation av vinklar samt skarpare bilder. Med hjälp av ett kamerastativ går det att placera mobilen eller kameran på den perfekta platsen för bilden och det finns ingen anledning att oroa sig för lång slutartid. Stativet gör det så mycket lättare att ta skarpa och vackra bilder. Det finns många olika stativ att välja mellan på marknaden och hos coolpriser.se finns ett brett utbud. Bland annat erbjuder de tripods, GorillaPods samt handhållna stativ.

Stativ som är enkla att anpassa

Tripods är väldigt smidiga att använda sig av vid fotografering eller filmning. Dessa stativ har i regel tre flexibla ben så att det går enkelt att få en rak vinkel trots ojämnt underlag. De allra flesta tripods går även att fälla ihop så att de enkelt kan följa med ut på resan eller äventyret.

Ett stativ som kan klämmas fast på de flesta platser

GorillaPod är ett av de mest flexibla stativen som finns på marknaden. Dessa stativ gör sig bra i alla situationer eftersom de erbjuder en stabil plats för kameran oavsett om det är på plan mark eller fastklämd runt en trädgren. En GorillaPod sitter stadigt runt grenar, stänger, på cykeln samt många andra ställen och de passar till de allra flesta mobiler och kameror.

Stativ med stabilisator 

Ett handhållet stativ är ett bra val för den äventyrlige som vill vara ute och filma eller fota med actionkamera. De passar även för den som gillar att fånga ögonblick med rörlig hand. Hos Coolpriser finns handhållna stativ med inbyggda stabilisatorer som gör det möjligt att ta skarpa bilder trots skakiga rörelser. 

Coolpriser har kamerastativ som möter de allra flesta behov och de lämnar dessutom 30-dagars full prisgaranti på sina låga priser. Med smidiga leveranser går det snabbt att få hem sitt kamerastativ så det bara är att sätta igång att fota eller filma.

Fler nyheter