Ögonlaserbehandling för att slippa glasögon och linser

09 mars 2022
admin

editorial

Lamera Medical Clinic är är en mottagning som på flera olika sätt tar hand om och behandlar dina ögon på ett professionellt sätt. På kliniken arbetar ögonläkare, optiker, ortoptister och ögonsjuksköterskor och kliniken håller till i Solna Centrum.

Som patient får man först och främst en undersökning och diagnos av de erfarna ögonläkarna och optikerna och därefter erbjuds man behandlingar och operationer som t.ex glaukom, gråstarroperation och ögonlocksoperation. Man korrigerar även ålderssynhet, närsynhet och astigmatism med mera på kliniken.

LASEK – ögonlaserbehandling

Ögonlaserbehandling är något som har blivit mer och mer populärt då det verkligen underlättar livet för människor med synfel. Det är en frihet att slippa glasögonen eller linserna och allt som krävs är ett enkelt ingrepp vilket många har valt att utföra. Lamera Medical Clinic har valt att använda ögonlaserbehandlingen LASEK då det är den mest beprövade metoden i hela världen.

Metoden är även känd som den mest skonsamma av alla alternativ även om viss ljuskänslighet och skavande känsla kan finnas direkt efter operationen. Men patienten får lite smärtstillande och ögondroppar vilket underlättar läkningen. För patienter med synfel upp till -5 D eller om man har en för tunn hornhinna så är LASEK den bästa metoden. Utöver det så är LASEK ett perfekt val för alla mellan 20-45 år.

Ögonlaserbehandling

Att bli av med sina glasögon och allt stök med linser är något som många värdesätter högt och hos Lamera Medical Clinic har man alltid 5 års trygghetsgaranti när man genomgår en synfelsbehandling. Under dessa 5 år ingår fria kontroller och om det behövs även kompletterande behandlingar.

Man har även tillgång till fria samtal via en videoapp med den opererande kirurgen vilket är en trygghet för patienterna. Priset för en LASEK behandling är 24.990 kr och den summan kan delas upp om man vill. Ett bra första steg är att kontakta kliniken så svarar de på alla frågor och funderingar som man har. 

Fler nyheter