Personligt eller allmänt

19 februari 2020
william eriksson
Personligt eller allmänt

När man skriver sina blogginlägg för den blogg man har startat så får man fundera över vad man vill få ut av dessa. Vad vill man att läsaren eller läsarna ska känna och få ut av ens blogginlägg? Ska inläggen vara skrivna i allmänt syfte eller lite mer på det personliga planet? Oavsett vilket sätt man väljer att skriva på så har man stor chans att få många läsare till sin blogg och lyckas inom den världen, om man bara spelar sina kort rätt. Har man kontakter sedan tidigare inom bloggens värld så kan man exempelvis be dessa om hjälp för att sprida ens kanal. 

 

Kläder eller inredning

Ens allra största intresse i livet kanske är kläder och mode. Eller så har man en förkärlek till inredningsvärlden och olika typer av sådana inlägg. Man ska skriva om det som man tycker om, skriva och hålla sig till det man kan eller som man gillar. Hos bataljonen.se till exempel kan man läsa olika inlägg som handlar om allt från kläder och mode till instrument. En del människor har en speciell kunskap som de väljer att blogga om, för att kanske kunna hjälpa andra som vill lära sig just denna grej. 

 

 

Blogginlägg som väcker uppmärksamhet

En ytterligare sak som man kan göra för att försöka sprida sitt varumärke eller namn är att skriva ett inlägg till bloggen, ett inlägg som väcker stor uppmärksamhet. Det finns de som skapat sig stora pengar, och stort namn inom bloggvärlden, bara genom att skriva om just andra bloggare eller kändisar. På det sättet kan man väl tänka sig att inlägget sprids runt till alla möjliga människor och kontinenter, om man väljer att skriva om kändisar och deras liv. 

Något som många väljer att göra är också att starta insamlingar, dels för att få uppmärksamhet men såklart även för att hjälpa. 

Fler nyheter