Skicka en gåva till dina äldre

04 maj 2020
Mikael Barani
Skicka en gåva till dina äldre

Man får väl säga att sommaren fortfarande är ett stort frågetecken när det kommer till semesterplanerna. Rättare sagt gäller frågetecknet vad som kommer att vara möjligt att göra i sommar. För som det är nu ser det kanske inte direkt lovande ut när det gäller hur vi kommer att kunna resa över nationsgränser.
Ellers ens hur vi kommer att kunna röra på oss över regioner. Det är ju som bekant rekommenderat att vi ska hålla oss relativt hemmavid för att minska spridningen av viruset. Bland annat pågår det ju en kamp där vissa områden i Skåne. I dessa är man inte särskilt sugna på att sommarbefolkningen från en viss huvudstad ska komma på besök i år.

Som vanligt får man vänta och se med hur det hela kommer att utveckla sig under den närmaste framtiden. Det är som bekant redan maj nu och snart är vi där i trakterna kring midsommar. Så den som känner sig osäker på framtiden gör nog bäst i att börja planera för en semester i närområdet.

Som tur är så finns det inte några rekommendationer kring att till exempel med DHL skicka paket till sina nära och kära. Kanske kommer vi som sagt inte att kunna träffa dem just i sommar. Däremot så kan man förgylla deras liv med en present av något slag. Kanske en midsommarpresent som kommer med bud.

Det är bara att börja pyssla redan nu. Speciellt om man har barn som inte får träffa sina mor- och farföräldrar som dessutom bor på annan ort. Att förgylla deras vardag med en gåva som är ihopsnickrad i hemmets vrå – det är något som verkligen kommer att uppskattas av den äldre generationen.

Det gäller helt enkelt att vara påhittig i dessa utmanande tider. Lösningar finns alltid så länge man är villig att lägga ned lite möda och energi på att finna dem.

Fler nyheter