Stora penseldrag med ett modulsystem

27 april 2021
Lily Hansen

Är du en fantast av pussel eller var du proffs på Lego när du var liten? Det sägs att du då kan ha en speciellt utvecklad del av din hjärna som gör att du tycker om den blandningen av kreativt och problemlösande tänkande. Vill du ta det vidare till en högre nivå? Som att använda de stora penseldragen när det gäller att bygga ihop ett modulsystem för valfri byggnation.

För när du får tag i moduler så är det som att bygga med Lego eller lägga ett pussel med väldigt stora bitar. Det är också som att bygga ett hus men där du kan bygga ihop huset precis som du vill. Och dessutom går det snabbt. För delarna är redan färdiga och tar endast en eller ett par dagar att sätta ihop. Beroende på hur stort modulsystem du vill ha, förstås. Med markarbete och inkopplingar kan det ta två dagar tills du kan flytta in.

Många olika funktioner

Den här typen av snabba möjligheter att sätta ihop byggnader används inom en mängd olika områden. Det kan vara ett kontor som behövs, byggbodar, vårdcentral, skola, möteslokal eller någon typ av ännu mer tillfälliga användningsområden. Eller så kan det vara övernattningsmöjligheter som behövs när det plötsligt blir en större kull i en klass på gymnasiet, högskolan, universitetet eller någon annan slags utbildning.

Det är bara du som bestämmer hur du vill bygga ihop modulerna och hur många du vill ha. Och du kan välja ifall du vill hyra dem eller om du vill köpa in dina egna. Det är speciellt vanligt hos företag som arbetar inom byggnation, att man köper in egna moduler. När man är färdig på en byggplats så flyttar man bara vidare till nästa och slipper därmed någon mer kostnad än enbart flytten. Smart, enkelt, prisvärt och hållbart för både natur och plånbok. 

Fler nyheter