Tapeter för de snyggaste rummen

27 november 2020
william eriksson

Vad som är de snyggaste tapeter kan vara olika gällande tycke och smak. Men om man beställer tapeter från exempelvis https://sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html så kan man till inte bara skaffa ett rum med tapeter efter egen smak. Man kan till och med få tapeter som föreställer drömstaden eller bilen man ska köpa när man får körkort. 

Med fototapeter finns det ingen hejd på hur man kan inreda sitt rum. Det går till och med att välja en tapet per vägg. Vänder man sig åt ett håll så är man på Manhattan, åt ett annat håll så är man plötsligt på stranden, den tredje sidan kan vara i en djungel och sist men inte minst är man på en slingrande väg med riktning mot bergen.

Väggar att växa med

Det som är speciellt med en fototapet är också att man kan växa med dem. För det lilla barnet kanske man väljer några tecknade figurer som gör att barnet kan drömma sig iväg och känna sig som en i gänget. Tonåringen kan få sitt intresse på en vägg. Kanske en fotbollsstadion, en skidbacke eller drömbilen. 

När man blir vuxen kanske man vill drömma sig bort i en miljö av frodig växtlighet även om man inte begåvats med gröna fingrar. Allt detta och mer därtill går att ordna med hjälp av en fototapet på väggen.

Det lilla extra

Skillnaden mellan en vanlig tapet och en fototapet är att fototapeten är i ett exemplar som täcker en större yta. Det är inte ett mindre mönster som upprepas i det oändliga. På det viset ger fototapeten en annan dimension än vad en vanlig tapet ger. 

Men när man tänker fototapet så behöver det inte vara extremt. Det finns även finstämda tapeter som föreställer en murad vägg eller en vägg full av böcker. Något för alla slags hem. 

Fler nyheter