Upptäck fullservicevarv i Stockholm – Här är allt du behöver veta

27 april 2023
Julia Zsiga

Som båtälskare i Stockholm finns det inget bättre än att ha tillgång till ett fullservicevarv som kan ta hand om alla ens behov. Oavsett om man har en stor motorbåt eller en liten segelbåt, behöver man underhåll och reparationer för att hålla båten i gott skick. I den här artikeln får du en översikt över några av de bästa fullservicevarven i Stockholm, och vad de kan erbjuda dig.

Värmdö Marina

Värmdö Marina är beläget på Ingarö i Stockholms skärgård och ägs av varvsexperter med lång erfarenhet av båtservice och reparationer. Här kan du få hjälp med allt från motorreparationer och båtunderhåll till målning och renoveringar. De har också en välutrustad butik där du kan köpa allt från båttillbehör till fiskeutrustning och kläder. Värmdö Marina är också ett populärt val för båtförvaring, med möjlighet att hyra både inomhus- och utomhusplatser.

Bromma Kajak och Kanot

Även om namnet antyder att de främst fokuserar på kajaker och kanoter, så är Bromma Kajak och Kanot ett fullservicevarv för alla typer av båtar. De har en stor verkstad där de utför allt från mindre reparationer till totalrenoveringar. De erbjuder också båtvård och underhåll samt försäljning av båttillbehör. Det som verkligen sticker ut med Bromma Kajak och Kanot är deras passion för miljövänlig båtliv, och de erbjuder därför även elinstallationer för att minska miljöpåverkan.

Fullservicevarv Stockholm

Björnhammarvarvet

Björnhammarvarvet är också en bra möjlighet för båtälskare i Stockholm att överlämna ansvaret för underhåll och reparationer till experterna. Varvet är beläget på ön Björnholmen i Stockholms skärgård och har funnits sedan 1970-talet. Björnhammarvarvet erbjuder allt från båtservice och reparationer till målning och renoveringar. De har även en butik där du kan köpa båttillbehör, samt möjlighet till vinterförvaring av båtar. 

Lännerstasunds Marina

Lännerstasunds Marina ligger på Lidingö och har funnits i över 30 år. Här kan du få hjälp med allt från båtreparationer till vinterförvaring av din båt. De har också en välsorterad butik där du kan köpa allt från båtvårdprodukter till fiskeutrustning. Förutom att erbjuda en hög nivå av service och kvalitet så strävar de efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Varvsholmen i Nacka

Varvsholmen ligger i Nacka, strax utanför Stockholm, och är ett fullservicevarv med en bred kompetens inom båtservice och reparationer. De erbjuder allt från motorreparationer och båtvård till installationer av moderna navigations- och kommunikationssystem. Varvsholmen har också en stor butik med allt från båttillbehör till kläder och utrustning för fiske och vattensporter. De har även ett utbud av båtar till försäljning.

Sammanfattningsvis finns det många bra fullservicevarv att välja mellan i Stockholm med kompetenta och erfarna varvsexperter. Det är viktigt att ha en pålitlig partner för att hålla din båt i toppskick, och alla dessa varv erbjuder högkvalitativ service och möjlighet till förvaring. Så varför inte lämna över ansvaret till experterna och njut av din båt medan de tar hand om allt det praktiska?

Fler nyheter