Vägledande samtal för ett lyckligare liv

05 september 2019
patrick pettersson
Vägledande samtal för ett lyckligare liv

Ibland känner man sig lite vilsen. Eller så upplever man att man fastnat i vardagens ekorrhjul och tappat livsgnistan. I sådana lägen kan det vara klokt att söka sig till någon kunnig och utomstående för vägledning. Terapi kan kännas lite skrämmande för vissa, och då kan vägledande samtal med en mer holistisk inriktning vara ett alternativ. Där ligger fokus på dig och just dina behov och du får träffa någon med en intuitiv förmåga som kommer lyssna och se dig för precis den du är.

 

 

När kan vägledande samtal behövas? 

 

Individanpassad vägledning kan vara mycket hjälpsamt för den som känner sig lite vilsen eller förvirrad på grund av specifika delar av vardagen eller livet i stort. Inga problem är för små och det är aldrig en dum idé att prioritera sig själv och sitt välmående. 

 

När man känner sig ensam eller förvirrad i livet kan lite vägledning vara precis vad man behöver och det kan vara nyckeln till dels mer klarhet men också ett bättre, lyckligare liv. Det kan handla om allt från att du känner dig nedstämd till att du har problem i ditt äktenskap eller med dina barn. Det kan också handla om att du känner dig olycklig eller otillräcklig på jobbet. Oavsett vad just du tampas med kan vägledande samtal med någon du känner tillit till vara till stor hjälp. 

 

Hitta vägledning

 

Om man har en god vän eller familjemedlem man litar på kan man såklart vända sig till denne för vägledning. Men ibland vill man helst prata med någon utomstående och då kan det vara klokt att söka sig till någon som är utbildad inom till exempel psykologi eller vägledning. Om du är i behov av vägledande samtal i Nyköping är kanske Kirsi-Marja Healing för dig.  Kirsi-Marja Healing erbjuder vägledande samtal för dig som upplever bekymmer med ditt eller dina barn. För att underlätta för dig kan hon göra hembesök. 

 

Fler nyheter